• Informacija visiems vasaros stovyklos "Auksinė giria", Dubingiuose (rugpjūčio 5-10 dienomis) dalyviams!

    Į stovyklą, koordinatės - https://www.auksinegiria.lt/susisiekite

    atsivežame:

    Kimono (karate apranga), sportinę aprangą, kedus (sportbačiai), šlepetes (basutės, sandalai), maudymosi reikmenis (glaudės, maudymukai), aprangą nuo lietaus (lengvos striukės, nykštukai, ploščiai), kepures nuo saulės, apatinis trikotažas, maikutės persirengimui, žibintuvėlius-prožektorius (mobiliųjų telefonų žibintuvėliai NETINKA), higienos reikmenis (dantų pasta, šepetėliai, muilas, rankšluosčiai, servetėlės, šampūnas ir t.t.), "įrangą" reikalingą vandens karui įgyvendinti (plastikinis butelis, kibirėlis, vandens šautuvas ir pan.), stalo žaidimus, daiktus, instrumentus iš ko išgausite, sukursite garsą - muziką.

    Namuose paliekame: čipsus, vaisvandenius ir gazuotus gėrimus, "šaltas arbatas". Kas gali išgyventi be telefonų - paliekam namuose. Telefonai bus surenkami ir išdalinami tik trumpam laikui ryte, po pusryčių. 

    Planuojama stovyklos veikla: karate treniruotės pagal diržus pasiruošimas egzaminams. Susitikimas su Lietuvos muitinės kinologu, tarptautinės kategorijos šunų ekspertu A. Zalecku ir jo augintiniu. Teorinė ir praktinė patirtis susipažįstant su vietove, žemėlapio skaitymas, orientavimasis naktį, naktinis žygis. Pusiausvyros laikymas ant irklenčių (jei leis oro sąlygos). Vandens karas. Vaikinų laukia praktika su "Vyrų kalvės" specialistais (gal leis ir merginoms sudalyvauti) - ką reiškia būti vyru? Turėsim laiko veikti tik tai ką NORIM, pabrėžiame - VEIKTI ką norim ir kas įdomu:) Eisim mišku, upeliais, pelkėtom ir sausom vietom - būsim gamtoje :)  Muzikiniai kambarių pasirodymai, šaradų rodymas ir dar visko ko nematys net treneriai, kas bus paslėpta "už kadro" :)

    Stovykloje Jūsų lauksime rugpjūčio 5 d. nuo 10.00 val. iki pat vakaro (kas nusivėlinsite atvažiuoti - praneškite iš anksto). Stovykla baigsis rugpjūčio 10 d. 17.00 val. 

    Iškilus klausimams skambinkite tel.: 8 676 17810, Norbertas. 

    Grižti atgal